Профили
5255

сакам да проба забранет секс со женети мажи.Нудам дискреција од Охрид сум

Контактирај ме
5014

бисексуалка сум, барам пар за заеднички секс средби во потполна дискреција…

Контактирај ме
За да видиш други профили клинки на Дома или Refresh.
4780

Масерка сум и барам машко кој повремено ќе ми возвраќа со масажа и ќе ме опушти

Контактирај ме
3722

Сакам да ми пишат само оженети или постари мажи од мене- се викам Маја имам 27г. келнерка сум...

Контактирај ме
За да видиш други профили клинки на Дома или Refresh.
4274

Vrabotena vo T-Mobile bara decko Makedonec za seriozna vrska po moznost I brak,imam sopstven stan vo Skopje

Контактирај ме
3905

Јас 45 год. и мојата пријателка која нема испратено слики, а е многу згодна, нудиме уживање на машки од 18 до 55 г.

Контактирај ме
За да видиш други профили клинки на Дома или Refresh.
3852

Би надокнадила за добро дружење и забава со млади момци,Моника 55 год

Контактирај ме
5270

неодамна раскинав, долга врска,затоа се чувствувам осамена

Контактирај ме
За да видиш други профили клинки на Дома или Refresh.
5845

Искусен Геј сум барам дечки кои ќе ме задоволат орално или анално...Доаѓам на повик

Контактирај ме
3659

Marina 20 godini, studiram medicina,baram decko koj znae da me opusti i uziva vo mene posle napornite vezbi na fakultet

Контактирај ме
За да видиш други профили клинки на Дома или Refresh.
3605

Доколку си без предрасуди и сакаш да поседуваш бисексуалка побарај ме јас сум Искра од Скопје..

Контактирај ме
5663

После долгогодишна врска раскинав ме лажеше со друга, барам дечко кој има морални вредности

Контактирај ме
За да видиш други профили клинки на Дома или Refresh.
Дали сте знаеле дека:
Просечниот маж дневно произведува 104 милиони сперматозоиди, односно, по 1200 во секунда.
 
Мудрости
096-Независно од објективните материјални услови, победникот својот триумф го должи на правилното субјективно раководство, победениот, пак својот пораз му го должи на неправилното субјективно раководство.
ЦЕ ДУНГ